+ 31 (0)6-38911888
info@kunstzinnigelessen.nl

Over ons

Kunstenmakers en BYT Concepts hebben in opdracht van de Stichting Nieuwe Twentse Kunst het project Het Ei van Columbus ontwikkeld.

Nieuwe Twentse Kunst (www.nieuwetwentsekunst.nl)

De stichting Nieuwe Twentse Kunst neemt sinds 1997 initiatieven om nieuwe kunst en in het bijzonder mediakunst te promoten en mogelijk te maken in het oosten van Nederland. Stichting NTK  biedt kunstenaars, die multimedia of mixed media toepassen in hun werk, een kans hun werk aan het publiek te tonen. Op deze manier levert de stichting een bijdrage aan een dynamisch kunstklimaat in Twente en Almelo.

Kunstenmakers (www.kunstenmakers.nl)
Kunstenmakers heeft een poule van kunstenaars met een enorme diversiteit aan kunstdisciplines. Hierin zitten beeldend kunstenaars, musici, dansers en theatermakers die veel ervaring hebben met het geven van workshops. Onze kracht zit in de bundeling van vakkennis, het aanspreken van artistiek talent en ons enthousiasme. Het geven van onbevangen vertrouwen, ruimte en respect is de basis voor de werkwijze van Kunstenmakers. Voor Kunstenmakers is Mylène Snellens als ontwikkelaar betrokken geweest bij het project Het EI van Columbus.

BYT Concepts (www.bytconcepts.nl)
BYT Concepts is het bedrijf van Ymke ter Beek. Zij is freelance 1e graads docent voor de beeldende vakken, maar houdt zich daarnaast ook bezig met vormgeving en illustratie, conceptontwikkeling, Prezi presentaties op maat, en het geven van kunstzinnige workshops.
Voor het project Het Ei van Columbus is Ymke ontwikkelaar en projectleidster geweest.